Glamour & stralucire
intr-o noua dimensiune cosmopolita!

Petrecerile exuberante din perioada Prohibitiei revin si te prind in vartejul ametitor al aventurilor controversate in singurul loc din Bucuresti in care regasesti  „anii nebuni”.

Cele mai frenetice escapade revin acum sa eclipseze viata de noapte urbana cu stilul rafinat si indraznet. Unde? Chiar in centrul Bucurestiului doar intr-un singur loc: Gatsby Club pe str. Smardan nr. 41.

Te asteptam in locul care te arunca in mijlocul celor mai frenetice petreceri din oras, unde vei avea ocazia sa evadezi si sa pasesti in lumea contrastelor care vor starni atractii nebanuite si senzatii efervescente. Cele mai stralucitoare evenimente si cele mai impresionante petreceri te vor face sa traiesti experientele celor mai faimosi gangsteri americani si sa “gusti” din rafinamentul unui stil demult apus.

Uita de prezent si vino intr-o calatorie inedita in trecut unde opulenta, decadenta si exuberanta sunt elementele cheie pentru ca tu sa te lasi purtat de valul unei perioade a stralucirii, culorii si excesului!

Candelabrele elegante si stralucitoare, oglinzile si detaliile art-deco vor fi ingredientele care te vor face sa intri in povestea lui Jay Gatsby, iar mixurile muzicale contemporane, ringurile de dans invadate de lumini si elementele stralucitoare vor intregi atmosfera spectaculoasa si se vor contopi in momentele pline de glam ale anilor ’20. Secretul nostru este unicitatea petrecerilor care aduce elementele nemaiintalnite in Bucuresti. Costumele senzationale, atmosfera de delir si bauturile fine ce se vor revarsa in paharele de cristal vor crea petreceri fabuloase ca cele organizate de Jay Gatsby.

Tinutele de satin impodobite si brodate cu margele ori franjuri, cusaturile elaborate, strasurile sunt accentele care intregesc peisajul anilor ’20, insa la noi ca sa te simti ca o adevarata Flapper Girl sau un Gangster Boy, ai nevoie doar de atitudine originala si putin glam care te vor face sa simti atmosfera petrecerilor noastre exuberante. De seara pana in zori este permis sa dansezi si sa treci prin toate incaperile lui Gatsby! Ascunde-te dupa oglinzi, gaseste-ti as-ul din maneca in camera cartilor de joc, danseaza, traieste, simte si creaza-ti o colectie de amintiri de neuitat! Nimeni nu isi aminteste noptile dormite, ci doar pe cele in care rasaritul le-a zambit!

Spontaneitatea si imaginatia indrazneata vor da frau liber fanteziilor de la petrecerile tematice pentru ca la noi totul este permis. Fie ca vrei sa organizezi petrecerea burlacilor, fie ca iti doresti sa petreci o noapte de poveste din perioada Prohibitiei, Gatsby Club este locul potrivit pentru ca tu si prietenii tai sa deveniti personaje din epoca lui Duke Ellington si Jelly Rol Morton. Ritmurile muzicale ametitoare te vor face sa uiti de timp, de noapte, de zi si sa te regasesti pe tine! Traieste cu Gatsby fiecare noapte ca si cand maine nu ar mai fi! Cum se arata toate accesoriile anilor`20 in aceasta oglinda a clipei si a momentului?

Stralucirea, glamour-ul, spectaculosul tin pana in zori. Cea mai rafinata sampanie, cele mai inedite cocktail-uri, iar pentru confortul tau total am creat si seviciul Gatsby VIP.

Deci, esti pe lista lui Gatsby?

 A little party never killed nobody so we gonna dance until we drop!!!

Recent Posts

Recent Comments

    Archives

    Categories

    Meta